Искам да направя така, че машината да изглежда така както е продуцирана официално. Дайте акъл какво да сменям и кой вариант е удачен.

Толкова голям бъркоч ли да са спретнали при производството?Pavlin написа:Може така да е била продуцирана...
Струва ми се, че ще се окажеш прав.Pavlin написа:Може така да е била продуцирана...
Разбира се, че никога не бих поискал тези части, защото с Миро сме си разменяли доста реплики във времето, но "omegaqq", този твой пост направо ме втрещи.omegaqq написа:^ Ако Върбан не я иска (той им е по-голям фен), ще я взема аз.
Би могла да е произведена в този вид. Ако върви, не сменяй нищо!the collector написа:Да разбирам ли, че тази машина е била произвеждана в този си вид и не трябва да сменям нищо?
Ами чакам включване от Върбан, и да ги пращам където той каже.omegaqq написа:^ Ако Върбан не я иска (той им е по-голям фен), ще я взема аз.
Разликите във възгледите по някои аспекти и приоритети в живота не означават разлики в отношението ни към часовниците. Има теми, в които съм подкрепял твоята позиция. Също така се радвам, че си от лагера на "защитниците на максималното оригинално" при колекционирането, и вече разчитам на твоите постове, както разчитам на тези на Росен.the collector написа: Разбира се, че никога не бих поискал тези части, защото с Миро сме си разменяли доста реплики във времето...
Те тези Ракети са още по-втрещяващиthe collector написа:Разбира се, че никога не бих поискал тези части, защото с Миро сме си разменяли доста реплики във времето, но "omegaqq", този твой пост направо ме втрещи.omegaqq написа:^ Ако Върбан не я иска (той им е по-голям фен), ще я взема аз.![]()