Купувам каси

Seikosha
Специалист
Reactions:

Купувам каси

Мнение от Seikosha »

Купувам десетина позлатени рамки(руски),без значение от какви модели часовници са,но да са от по-тънките,не от масивните като на някои модели Полет,Восток или Слава. Да са със запазена позлата или с не много фрапиращи козметични дефекти.Цената ще варира според качеството.
Специално търся за този модел на Полет,всички и знаете касата,един такъв, неправилен квадрат.
Изображение
Също така и една каса за Полет де лукс 29к.Автомат, циферът ми е доста изтощен,така,че и касата може да не е в първа младост,все пак да има фаса.Седи ми комплекта от повече от една година като гол охлюв и е време да му спретна една къщичка.
По една или две каси ,няма смисъл,ще се оскъпят от транспорта. Поне по няколко предлагайте,ако някой има за продаване.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Купувам каси

Мнение от Seikosha »

Използвам момента да добавя,че търся и циферблат 30 мм. за механизъм 2209 да е минт,че имам една каса която е НОС и искам да е окомплектовам.Имам един,но не ме удовлетворява и само хабя касата.
Изображение

Изображение

Изображение
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Seikosha написа:Купувам десетина позлатени рамки(руски),без значение от какви модели часовници са,но да са от по-тънките,не от масивните като на някои модели Полет,Восток или Слава. Да са със запазена позлата или с не много фрапиращи козметични дефекти.Цената ще варира според качеството.
Специално търся за този модел на Полет,всички и знаете касата,един такъв, неправилен квадрат.
Изображение
Също така и една каса за Полет де лукс 29к.Автомат, циферът ми е доста изтощен,така,че и касата може да не е в първа младост,все пак да има фаса.Седи ми комплекта от повече от една година като гол охлюв и е време да му спретна една къщичка.
По една или две каси ,няма смисъл,ще се оскъпят от транспорта. Поне по няколко предлагайте,ако някой има за продаване.
http://auction.bg/item.php?id=1340958" onclick="window.open(this.href);return false;
Този е с такава каса.Малко се оскъпява обаче .
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Е,не,ако ще сменям кон за кокошка,няма смисъл,нали после трябва на тоя да му търся каса :D То нашто приказка без край,ама нали сме търсещи души.....
Публикувай отговор

Обратно към “Търся, Купувам ----- Wanted”