Луч-Продаден

stoyan.vet
Reactions:

Re: Луч

Мнение от stoyan.vet »

Не мисля, че аз съм, който е о...ал нещо. Чудя се на вас ли да вярвам или на себе си, разглеждайки този руски сайт - http://www.ussr-watches.ru/luch.shtml" onclick="window.open(this.href);return false; ? Такава комбинация оригинално няма и за мен това е сборка.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

И мислите ,че в тази колекция присъстват всички разновидности на различните марки Съветски часовници?Много наивно.А линка ми е към официален каталог.Опитаѝте да разгледате.Вие решаваѝте в какво да вярвате.
stoyan.vet
Reactions:

Мнение от stoyan.vet »

Пардон, линка към каталога не го бях видял! Убедихте ме, вие сте прави, а аз крив. Извинявам се на колегата!
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

stoyan.vet написа:Колега от два часовника ли е събран този Луч? Не знам да имат двуцветни корпуси, комбинация между жълто и бяло. Моля, по-компетентните да се изкажат!
След като не си сигурен колега не задавай и подобни въпроси!!!
Раздела е продавам, а не дискусии :wink: Комбинацията е оригинална. Касата е хромирана и лесно се драска.
Поздравявам колегата за продажбата, както и новия собственик. Надявам се часовника да остане във форума :thumbup:
.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Re: Луч-Продаден

Мнение от Pavlin »

Така се ражда истината! Само препоръчвам без генерални заключения. Всеки от нас греши! И продавачи и купувачи че и разбирачи :)
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Ти не празнуваш ли :D
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Като всяка друга вечер. 40-ката не се празнувала, отбелязахме за здраве и толкова :)
mister_bolt
Reactions:

Мнение от mister_bolt »

Със сигурност има комбинация жълт ринг с бял корпус заводско изпълнение.....имам два такива с документи и кутия за жалост женски Заря!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Продава часовници ----- Sales watches”