Стрелките не са оригиналните, но с тези ми изглежда по изящен. Оригиналните са някак си 'сделани' и придават грубоватост, но както е казал мъдреца 'на вкус и цвет...'
Истината е, че съм събирал този часовник от няколко различни... и оригиналните стрелки на единият от донорите бяха с развалено покритие и не бяха за показване, а секундната стрелка беше пречупена. Ако ми попадне нещо в по-добра кондиция ще ги сложа разбира се. Хвърлил съм око и на една ракета същият модел с бял корпус и тъмен циферблат, но трябва да я видя в какво състояние е.atanweb написа:Рано си станал да покажеш петъчния си часовник '-)
Хубава Ракета, и споделям мнението за стрелките, но широките стрелки са били част от дизайна през тази епоха.
Като го поносиш и като му се порадваш, преди да го прибереш в шкафа, му сложи оригиналните.
Много е красив този дизайн с "бръшван" като пропелер циферблат. И аз съм хвърлил око на един такъв, но не е с кръгъл циферблат. Заглеждам се и по един екземпляр със същият модел каса, но с глоширан циферблат като плетка на карбон и преливащо лаково покритие, но за съжаление е в много лошо състояние. Сега се оглеждам за няколко екземпляра от които да сглобя един в що годе прилична кондиция. Дано извадя късмет с онлайн пазаруването, че напоследък все греди.