Здравейте, колеги!
Благодарение на Митко от Габрово се сдобих с хубава каса за "бочка". За съжаление е само каса с безел, но без стъкло, коронка и заден капак. За това , ако някой може да помогне за намирането на тези части ще съм благодарен!
Поздрави на всички!
Части за "Амфибия - бочка".
Re: Части за "Амфибия - бочка".
Трудна работа! За това и се продават в такова състояние. Би те спасило само нова украинска поръчка или ако ти попадне някоя развалена за части.
Благодаря за отговора!
Ще се въоръжа с търпение и ще чакам.
Все пак се надявам това начинание да достигне до края и да си имам хубава "бочка".
Ще се въоръжа с търпение и ще чакам.
Все пак се надявам това начинание да достигне до края и да си имам хубава "бочка".
Днес се сдобих с чисто нова коронка с ремонтоар.
Остава да намеря оригинално 3мм стъкло и заден капак за Амфибията.
Реших в касата на "бочка" да имплантирам автоматик, за това задният капак трябва да е автоматиков, т.е. да е по-дълбок.
Ако някой може да помогне, ще се радвам да ми пише!
Остава да намеря оригинално 3мм стъкло и заден капак за Амфибията.
Реших в касата на "бочка" да имплантирам автоматик, за това задният капак трябва да е автоматиков, т.е. да е по-дълбок.
Ако някой може да помогне, ще се радвам да ми пише!
Поръчах да ми изработят стъкло за "бочката", но пък проблемът със задния капак с пръстен остава. Така, че ако някой може да помогне в намирането на заден автоматиков капак за "Амфибия" да пише!
Благодаря на Beria за съдействието при направа на ново стъкло за "Бочката"! Остава задният амфибиев дълбок капак.
П.П. Вече сглобих "Бочката", но използвах друг мой заден капак на моя Амфибия, която пък остана без "задница", така че търсенето продължава.
П.П. Вече сглобих "Бочката", но използвах друг мой заден капак на моя Амфибия, която пък остана без "задница", така че търсенето продължава.
Митко от Габрово успя да намери и нов заден капак с пръстен от Амфибия.
Все пак да използвам темата, че имам две Амфибии със спукани стъкла, така че, ако някой има налични оригинални такива стъкла и би искал да ги продаде да ме има предвид! Търся оригинални, защото са по-дебели и солидни, от тези които майсторите правят.
Поздрави и весело послещане на Новата година!!
Все пак да използвам темата, че имам две Амфибии със спукани стъкла, така че, ако някой има налични оригинални такива стъкла и би искал да ги продаде да ме има предвид! Търся оригинални, защото са по-дебели и солидни, от тези които майсторите правят.
Поздрави и весело послещане на Новата година!!