Търся пластината която притиска регулатора на Молния
Мисля, че някъде тук го гледах, но тогава не ми тряваше, а сега не мога да открия обявата.
Тръся обтегач на микрорегулатор за Молния
Re: Тръся обтегач на микрорегулатор за Молния
Ето, но мисля че го е продал:
viewtopic.php?f=77&t=3460&p=34758#p34758" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=77&t=3460&p=34758#p34758" onclick="window.open(this.href);return false;
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
И на мен ми трябва такъв, ама не за 3602, а за 3603. Не съм виждал и не знам дали има.
Няма и да видиш, защото няма 

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Жалко. На Зорка 36504 би паснал много добре. Страшна машина, върви като хронометър, но трудно се регулира :'(
Такива регулатори не се срещат често, макар че напоследък видях 2-3 молнии с такива регулатори. Частта е рядка, за съжаление, но е и от онези редки части които не се продават лесно
Ако намеря ще пиша тук.
За зарята няма ли някакъв начин да стане мост от баланс на восток 2809? Мисля че с подходящите инструменти и желание би могло да се реализира.
Поздрави

Ако намеря ще пиша тук.
За зарята няма ли някакъв начин да стане мост от баланс на восток 2809? Мисля че с подходящите инструменти и желание би могло да се реализира.
Поздрави
Нестандартното мислене изкривява вижданията за света...
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Диаметърът на инкаблока на Зорката е голям, от Восток няма да влезе:
http://forum.watch.ru/picture.php?album ... reid=77516" onclick="window.open(this.href);return false;
Впрочем, имам от ТЕН един със счупен баланс (ама с двувинтов мост на колонки), който мога да ползвам за експерименти.
Сега се сетих за още един проблем - сменя ли градусника, трябва да пипам крайната витка на спиралата. Подчертавам, на спирала от механизъм, който работи в половин хронометричен допуск. Е, това едва ли ще стане :-)
Ако намеря такъв регулатор, по-добре да събера още една такава зорка :-)
http://forum.watch.ru/picture.php?album ... reid=77516" onclick="window.open(this.href);return false;
Впрочем, имам от ТЕН един със счупен баланс (ама с двувинтов мост на колонки), който мога да ползвам за експерименти.
Сега се сетих за още един проблем - сменя ли градусника, трябва да пипам крайната витка на спиралата. Подчертавам, на спирала от механизъм, който работи в половин хронометричен допуск. Е, това едва ли ще стане :-)
Мисля че няма смисъл да се правят опити върху този механизъм - със сигурност ще има голямо негативно отражение върху прецизността на механизма - при постигната толкова голяма точност, дори смяна на мост или зъбно колело, с различно качество, би оказала влияние, според мен.varban написа:Диаметърът на инкаблока на Зорката е голям, от Восток няма да влезе:
Съжалявам за спама

Нестандартното мислене изкривява вижданията за света...