Аз обаче гласувах за класиката в жанра - кожата Понеже въпроса в анкетата не уточнява кое е най-доброто или най-хубаво ,или пък най-удобно,аз го приех така,кое е най-подходящият аксесоар на часовника. Разбира се имах кратка вътрешна борба с веригата,защото откакто преди някъде около 45г. сложих едно Сейко на ръката и тя провисна надолу от тежестта на стоманата,гаче ли нося куфар, не мога да си представя Сейко без верига ,както и Полет де Лукс пък с такава,ама вие сте млади хора и носите разни будилници на ръката си ,така ,че мнението ми е чисто консервативно,поради липса на база на сравнение,не че нямам и карбонови ,титанови и керамични "каишки" ,просто не ги нося,а това като сложа старото пооръфано "Kuki" ръчно свалено от гърба на теле сукалче

поема си потта ми и си ми я пази,нищо ,че в един момент замирисва на умрели лебеди,ма то не е полезно да душиш излишно,както не е полезно да надничаш и без нужда през ключалката, в много случаи е вредно.
Така ,че и тука анкетата ,няма да даде правдоподобна представителна извадка,защото в повечето случаи,носим,не каквато искаме каишка,а спрямо часовника който носим. За това и комбинациите не са безкрайни и кореспондират с друг въпрос от анкетата ,а именно,кой какъв часовник предпочита.