Страницата на sheretudis

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
DHM
Специалист
Reactions:

Re: Страницата на sheretudis

Мнение от DHM »

Жив бащичко :thumbup: :clap: И то реди витринки и къта ли, къта :lol:
.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Мдааа, лошо ,конкурент все пак преди и от Хасково бозаех а ся само от местните структури
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Halo, many times I try to make payment.
If you can sent split invoice to me. Hope you can help me.
Regards
лъвове тоя каква помощ иска бе Инвойс нали значи фактура И първото изречение май иска да каже че е време за мъни ама с мъка ще плаща Ам то и аз с мъка даже с рев плащам ама какво да се прави-такъв е живота
kova4ev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от kova4ev »

Paypal имат такава опция - request payment. Ако през тях ще е плащането, това е желанието.
"Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект"-Т.П.
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

Човекът най-вероятно има лимит на едно плащане и не е в състояние да плати цялата сума. Затова иска да му пратиш разделена фактура (т.е. две, три или повече фактури с обща сума това, което има да плаща) - split invoice
Което не обяснява защо сам не ти праща парите на части...
Изображение
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Задавам гатанка на един комшия: Едно гърче отива в Германия и се връща след дни в България,какво е следствието? А той умникът ми отговаря" Абе, след следствието много болеше,ам в случаят,гърчето сигур е забравило да пише на български" :lol:
Верно ли е О! Люспестий!!! Кога ще се изповядаш с колко бири съгреши и колко немски кобили заведе на паша? Мълчанието ти става подозрително помкомбат,ще те изправя до стената,чакам немедлено рапорт.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Мишел с много бира съгреших Имаше в стекове по 6 със тапи като старите соденчета Ти ги знаеш с порцелан и тел Отпъпих си Бяхме и в една малка пивоворна от която си цоцаш директно с големи халби За три дена ни трошичка хляб ,гларусе -можеш ли да си представиш Само картофи Аз съм си малко самунджия и в неделята не издържах и го пратих да ми вземе хляб Донесе един цър и с пушено филе от сьомга се наядох като бял човек Ходих и на едно място в розово със червено сърце Избрах си мургава негритянка с един топчест задник се едно футболна топка Рекох си -ся тая ще я скъсам ,ще и обърна пуканката със хастара навънка А ма срам не срам шъ си призная Тьй ма завъртя че има няма пет минути и всичко свърши И 50 евракита и те отлетяха яко дим Веднага ми се дорева и съжалих дет си таковам парите и повече не повторих Па и тоя серсемин зе че каза на жена си къде ме е водил и не ми стигаше яда че профуках петдесет евра ,ами и саркастичните подмятания не ми спести Другия път да съм си избирал флегматични кай Ам то по кво да познаеш бе Гледаш мяза мъртотин па тя стръвница може да излезе Такива ми ти работи иначе ме разведе в доста градове Лимбург Майнц Франкфурт Висбаден ,честно си казвам че съм си материалист и изнаобще нищо не ме впечатли а и като не е от Димитровград пейзажа какво да му гледам толкоз Сгради ще Бях на три фолмаркта -пазар демек но Капкан е прав Освен джобни стенни и салонни видях само едно Оско и го купих А взех и няколко джобни колкото да си избия будалъка с шибането Тва е
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

sheretudis написа:А ма срам не срам шъ си призная
Аз по този повод съм на едно мнение с поручик Ржевский: Гусары денег не берут :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

перифразирайки Ржевский -Гусары денег не дают - би трябвало да бъде за по тънката част сткава дума И правилно За едно черво с два косъма цели 50 евро На всичкото отгоре и кьорав косъм нямаше Исках и черно дупе да опитам че живота е кратък и утре други ден какво ще разправям на внуци а дай боже и на правнуци Ще вземат да си рекат --Боже наш дядо какъв мухльо е бил ,нищо от живота не е видял
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Е,отживял си си n_thumbsup биричка на тумбак,ам защо като си тръгнал по немско, не си взе като бай Ганя едни дисаги с два самуна и лучец,па и някой друг патладжан от градината,та да му събереш очите на немеца :lol: А за рибарлъка да не говорим,вместо карагьоз си се натресал на карагьот :mrgreen: Мчи те байно тези се раждат с по една помпа м/у краката и докато се почне и очите ти хлътват навътре,пак кат си изтраял и 5мин. :o ,ама за 50 кинта толкоз,ще има и да се хвалиш пред правнуците,как беше "Трудно ми става,ам кат ми стане ,бързо свършвам" lol2
Все пак полезна разходка,най-паче за туй,че като обиколиш малко из скучната Германия и се прибереш в къщурката,огледаш дворника,топнеш копито в Марица и си казваш:"Друго си е у дома" :) :b
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

а Мишел туй за петте минути като разказвам или като седна да пиша мемоари ,тактично ще го премълча Да н зема да вкарам комплекс на родата я
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

викам си яда ъпна малко моята страница че само на МАМАШЕЛ се надига Ей този вече е мой Липси има но и рез машина тоже имаhttp://auction.bg/item.php?id=1519881 http://auction.bg/item.php?id=1519881" onclick="window.open(this.href);return false; що ни ибава да даде директна връзка а ся стана Бачо ви Ангел ще се пъчи с този саат Дъл да го метна на витрината или да го шитна че тия хронографи ми залежават нещо И един брайтлинг и той кибичи за каса ама нема от къде
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

sheretudis написа:... И един брайтлинг и той кибичи за каса ама нема от къде
Какъв е? Венус ли? Аз пък търся машина :) Пращай снимка!
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

А Леското купи ли го?
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

да купих го Лайнерон 248 калибър е и имам още един същия калибъР а като се загледам имат разлики и то видими
Изображение
ТУЙ Е БРАЙТЛИНГhttp://www.ebay.com/itm/261288905858?ssPageNam ... 1560.l2649
Изображение
И ТУЙ КУПИХ то проработи ама леското продавача е забравил да пише мче няма капак Карай ще му намеря
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”