Проекта е сериозен,ще трябват средства,та ...

ето и идеята,казвам идеята защото няма да го повтарям а ще правя мой си дизайн върху тази идея

Въх...кой набор е това?
Въх...кой набор е това?Lyubo_sr написа:
Имах желание да присъствам,ма нещо съм фалирал,защо ли? ха ха другият път ;)atanweb написа:Идеята за модификация е страхотна. Честито за мотора пожелавам само да те радва.
По въпроса за срещата, аз лично бях много щастлив, че се видях с Росен и Пламен бях ухилен до уши
Старопрамен.. дзън.
Какъв саат връчихте на Сашо - туй е въпроса :-)rosen_er написа:А срещата беше много готина ,но .........засекретена
Дай я на мене бе. Аз освен, че ще дам 5 кинта, ша зема и ша почерпа дажеplamenhar написа:Ей,туй кюстендилци бетер габровци беее...
Едно дипломатическо куфарче с часовници донесох,като неграта на гръцките плажове.
Ей,дори една Стрела за 5 лева не купи Сашо.
Носи часовника и ела да пием бираplamenhar написа:Бях на две бири като предлагах.![]()
Сега съм трезвен вече.
Нали знаеш кво е казал Мечо Пух по въпроса: Колкото повече, толкова повече. А онова за гърнетата с мед въобще няма да го коментирам.DHM написа:Ти нали си имаш стрела бре Митре
// http://strelki.info/viewtopic.php?f=22& ... 12#p158788" onclick="window.open(this.href);return false;Re: Как издържат часовникарите да гледат с едно око?
Мнение от monopola » 20 03 2014, 18:03
специално ги тренират за това. Има много тежък изпит накрая, а обучението е заимствано от северноамериканските индианци Дакота или по точно техните старейшини, които са тренирали силата на духа си, като са се взирали цял ден с невъоръжено око в яркото слънце на прерията. Часовникарите отиват дори по далеч, именно те са предшественици на слънчевите церемонии на Учителя Петър Дънов. По време на лятното слънцестоене успяват да стоят цял ден с едно присвито око, втренчени в слънцето над Родопите, застанали на един крак, със свито на 29 градуса коляно, почитайки броя на камъните в легендарния механизъм на автоматичния съветски Полет де лукс, а около тях кръшни девици, татурирани с рисунки във формата на баланси, вият еротични хора. Часовникарите, които не успеят да издържат и мъжкото им достойнство се съживи от гледката на красивите девойки около тях, то въпросното им достойнство се пристяга с jubilee веригата на Сейко, а ако има такива на които не им стане верига с налични всички звена имат право да се възползват от девойките, но само замижали с едно око!