Барабар Капкан с мъжете
-
- Специалист
- Reactions:
Re: Барабар Капкан с мъжете
Правилно сте разбрали - механизмът е от часовник за радиостанция, с черен бакелитов корпус и 4 отвора за винтове. Механизмът принципно е същият като на златоустовски джобен часовник, та ако си намериш каса и циферблат от такъв, може и да си сглобиш. Части наистина стават и от часовниците Агат, но от хронометъра мисля че само балансът ще стане. Имам части от хронометри и ще проверя дали става надбарабанното колело
Провери,може и ръчен да станеnevenbekriev написа:Правилно сте разбрали - механизмът е от часовник за радиостанция, с черен бакелитов корпус и 4 отвора за винтове. Механизмът принципно е същият като на златоустовски джобен часовник, та ако си намериш каса и циферблат от такъв, може и да си сглобиш. Части наистина стават и от часовниците Агат, но от хронометъра мисля че само балансът ще стане. Имам части от хронометри и ще проверя дали става надбарабанното колело

Никой не каза нищо за Камито,не намерих в нета нищо за модела "time square 29"
Че знае ли някой!? 

-
- Специалист
- Reactions:
Проверих, но не става. На хронометъра надбарабанното колело е доста по-малко. Контрата обаче ще стане.kapkan написа: Провери,може и ръчен да стане
очаквам снимкитеrosen_er написа:Преди половин час върнах на онова момче дето ми даде инструментите един такъв петдневен с черен циферблат.Изоставаше и само го смазах ( не ми се ровеше като го гледам с тия цифри и стрелкиkapkan написа:ето го,от радиостанция е
то и аз ги събрах така двата![]()
http://rastafar80.users.photofile.ru/ph ... 481027.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) ,а той взе че заработи точно-за 24 ч даде само около "- 15 " секунди.Тъста му направил някаква дърворезба и го "имплантирал" в нея.Обеща да я снима -ще я покажа ако мога да сваля снимката му някак.Машината му е много по-красива от тази която си показал.Има и "подгрев " на 27V.

Събрах всичко с изключение на пружинката на контрата на надбарабанното и баланс.Баланса е проблем,пружинка мога да намеря от друго,ма баланс ... Невне не ства ли баланс от друго?nevenbekriev написа:Проверих, но не става. На хронометъра надбарабанното колело е доста по-малко. Контрата обаче ще стане.kapkan написа: Провери,може и ръчен да стане
-
- Специалист
- Reactions:
Ти баланса го остави на мен, ама сложи стария в механизма със спиралаата и платото.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Е сега стана интересно :-)
Два синджира, и става ръчен
Ама ще трябва да позаякнеш, щото за тоя водомер още си кльощав
Два синджира, и става ръчен

Ама ще трябва да позаякнеш, щото за тоя водомер още си кльощав

Той е бакелитов,лек е ;) кожена каишка ще му сложа 70мм и катарама с три шипа
Изобщо не отстъпва на модерните размери 

"Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект"-Т.П.
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Нда...
То Confiance означава вяра в нещо, доверие, ама чак пък толкова
То Confiance означава вяра в нещо, доверие, ама чак пък толкова

Мисля че имам същото Сейко за части.