Вече трето денонощие не слиза от ръката ми! Направо се влюбих в него! А това че показва и точно време само му е в плюс! Оставих автоматиците да почиват.
Последен петък , вадете красотите от кутийки и кесийки.
Представям ви един скромен бюджетен екземпляр наследник на други славни модели.
Защо скромен и бюжетен , ами заради скромната си цена която не се усети в бюджета.
Весел край на седмицата и на месеца!
Много ходиш това 7 км на ден ли е или за седмицата , аз с тая криза правя по 70 крачки из апартамента.
Като си помисля че след 10 години сигурно ще носим само такива ми става леко тъжно за стрелките , ама то и с телефоните с копчета беше така , а сега не ми липсват особено , трябва да се върви напред и леко вдясно.
Докато се усетя и пак петък , преди два дни жената донесе една находка пънче корк , изгнило идеално отвътре(първо е паднало на земята в гората и е стояло на дъжд и слънце доста години докато оцелее само кората от корк ) , после почистено от мравки или други буболечки , ще стане поне на 3 саксии , около него съм снимал обелени кори от по голямо дърво.
И един часовник разбира се.
Петък 13 , който има добри предчувствия да си пусне тотото , който не , да не излиза и да внимава да не се задави с