Продавам дамски часовник CERTINA
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Re: Продавам дамски часовник CERTINA
Би било хубаво да дадеш повече информация. "100% оригинален" но от тези снимки не се вижда дори марката нито състоянието. А, за да гарантираш, че часовникът е само за смяна на батерията... ами смени я за да се гарантира работата на часовника, иначе така на доверие би било трудно да заинтригуваш някой.
Успех!
Успех!
Часовникът бе заложен от колекционер. Проверен е при 3 часовникаря! За това съм упоменал, че го изпращам с опция проверка и тест, а именно тези опции дават възможност, да се отвори и провери от получателя. Часовникът е стар модел над 15 години. Изтрили са се номерата от капака затова преди да го платя го занесох на часовникари......................
Ако има по-добра снимка я качи,atanweb това казва,та да се види часовника
Колега.
Да разбирам ли,че този който го купи трябва да си е купил незнайно каква батерия и да я сложи
като отиде в куриерската служба.Несериозно.
Една батерия на пазара струва 1.50 -2лв.
Сложете и си го продайте като работещ.
Сега е неработещ.
Отделно,че трябва да има цена и добри снимки на продавания часовник както се каза.
И в кой град се намира.
Всичко това е във Ваша полза.
П.П.
Подобно е положението с другата Ви тема.
Да разбирам ли,че този който го купи трябва да си е купил незнайно каква батерия и да я сложи
като отиде в куриерската служба.Несериозно.
Една батерия на пазара струва 1.50 -2лв.
Сложете и си го продайте като работещ.
Сега е неработещ.
Отделно,че трябва да има цена и добри снимки на продавания часовник както се каза.
И в кой град се намира.
Всичко това е във Ваша полза.
П.П.
Подобно е положението с другата Ви тема.
Много бих искал някога да се запозная със колекционер на дамски часовници.
Винаги съм си мечтал да познавам такъв човек.
Дали случайно не мога да имам някакви координати на въпросният колекционер.
За да си колекционер не е задължително да колекционираш само мъжки или само дамски часовници и не само часовници. Не ми се влиза в спорове с никой тука. Не искам да изпадам в подробности и да цитирам други марки като Cartier , които имат дамски часовници за по 50000лв., за един колекционер няма значение за кой от половете е предназначен дадена вещ!hronos написа:Много бих искал някога да се запозная със колекционер на дамски часовници.
Важни са стойността и качеството.
П.С.
Може да се изтрие темата.
А мен ми се влиза във спорове точно защото не искам като отворя този форум и да срещам подобни изключително колекционерски предложения, със подробно описание и детайлни снимки.
Това съоражение на снимката според мен дори не е часовник а някакъв неясен силует, та камо ли някой сериозен или не толкова сериозен колекционер да го заложи кадето и да е.
Възхищавам ти се приятелю, наистина ли смяташ че със такава обява можеш да продадеш нещо, дори и Картие да беше обявил с подобна обява ефекта е същият.
Освен яко да ти сипваме със големият черпак не виждам друга алтернатива.
Успех...
Това съоражение на снимката според мен дори не е часовник а някакъв неясен силует, та камо ли някой сериозен или не толкова сериозен колекционер да го заложи кадето и да е.
Възхищавам ти се приятелю, наистина ли смяташ че със такава обява можеш да продадеш нещо, дори и Картие да беше обявил с подобна обява ефекта е същият.
Успех...
Като ти се влиза в спорове се подготви по-добре. Нито ти искам мнението, нито коментарите! Изобщо не ме интересуват подобни мнения. Ако разчитам само на форуми да съм умрял гладен. Всеки си има гледна точка и може да я изразява свободно в нета, като искаш да не го отваряш този форум недей! Или си го заключете за спецове като тебе само!hronos написа:А мен ми се влиза във спорове точно защото не искам като отворя този форум и да срещам подобни изключително колекционерски предложения, със подробно описание и детайлни снимки.
Успех...
Като гледам господина има мнения само в "продавам".
Отгоре на това не действа по никакви правила и се държи зле.
Не виждам какво ще допринесе за форума.
Отгоре на това не действа по никакви правила и се държи зле.
Не виждам какво ще допринесе за форума.
Заключвам темата!
Който е имал какво да казва, го е казал!
Който е имал какво да казва, го е казал!