Нови придобивки

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Заключено
Аватар
мераклия
Напреднал
Reactions:

Re: Нови придобивки

Мнение от мераклия »

cerasimi написа:Попаднах на не често срещан моде на Ракета-двустрелочник, както казват руснаците.
Механизма се различава от познатия 2601 , който е слаган в моделите за слепи.
Няколко пъти виждах този модел, но не я взимах , защото мислех, че е компилация.
Преди известно време питах в руския сайт и почти всички отговори бяха - Е те такова животно нема. Няма я в каталозите , значи я няма. Само един отговор, но от колекционер, който има една от най- големите колекции на Ракета- Александър Бродниковский беше, че много модели ги няма в тях, а и голяма част от каталозите за съжаление не са запазени и напълно е възможно да е имало такъв модел.Циферблатът не е в много добро състояние, но като по- рядко срещан модел ще остане така, пък по-нататъка , ако намеря такъв, ще го сменя.

Изображение Изображение

Тук може да разгледате и цялата колекция на Александър Бродниковский.

http://fotki.yandex.ru/users/asasin0611/albums/" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Изображение Като се замисля и аз имам една такава мислих чее изпаднла секундата
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

storyteller написа:[quote="rosen_er"
Има ли дамски такива?
Дамски булетроници съм виждал само с ЛСД дисплей, не ЛЕД. Някой да е виждал с червени лампички?[/quote]
Същият или много подобен беше като този на cerasimi,пълно копие но по-малко.
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

Ето , значи всичко е точно. Двустрелочна Ракета с механизъм 2601 явно е имало, но е доста по-рядко срещана.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Оказа се,че и аз имам,да не повярва човек,има дето не съм ги отварял :D
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

storyteller написа: Щом свети изобщо нещо, значи работи. При мен първо мисли някъде половин час след като сложих двете батерии и после изведнъж проработи. Не се отказвай, пробвай отново след няколко дни.
Не, не не си ме разбрал правилно- всички показания на часовника работят, но ме беше яд, че както казваш много бързо загасва и не мога да го снимам , когато работи. :lol:
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Малко "по-обикновени"-биташки :D

Изображение
Изображение
Много запазен цифер с Вимпелов дизаѝн,касата много е видяла :D
Изображение
Общо за 4лв. :)
Извинявам се за снимките -от телефон са,че фотото"хванало крака" отново :D
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

Добре,добре, мене вчера не ми се ходеше в снега.
Аватар
clockwiser
Специалист
Reactions:

Мнение от clockwiser »

Първата ми Ruhla. Няма ремонтуар (според мен е счупен). Иначе изглежда като нова. Досега нямах "барабанлия". Съмнявам се, че ще живее, но ми хвана окото с лъскавиня и за 1 левче...

Изображение
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

И тъй като скоро време не съм показвал нищо стоманено :lol: , ето последната придобивка-Полет 2609 , който обаче няма надписи надпис на задния капак-ALL STEEL. Мисля, че Storyteller беше показвал същия и пак без надписи. Може би партидата е била такава.

ИзображениеИзображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Супер! Аз пък търся точно такъв циферблат :)
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Наистина имам два такива стоманени Полета - един с надпис all steel на капака и другият, абсолютно идентичен, без такъв надпис. И двата с ранния, тънък 2609. Между другото Мехмед продаваше такъв на аукциона за 15 лева, стои месеци наред, защото циферблатът не е чист, може още да го продава - не съм гледал отдавна.

По-късните стоманени Полети вече са без специален надпис, може би промяната е станала точно при модела, показван от cerasimi.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

cerasimi написа:И тъй като скоро време не съм показвал нищо стоманено :lol: , ето последната придобивка-Полет 2609 , който обаче няма надписи надпис на задния капак-ALL STEEL. Мисля, че Storyteller беше показвал същия и пак без надписи. Може би партидата е била такава.

ИзображениеИзображение
Трябва да те кръстим "стоманения"!!! :wink: :D
Не знам само афинитет ли е или просто късмет :lol:
.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Изображение

Изображение
снощи се одръгнах с200 лв за тези от снимките и още 4 които пуснах в акциона Такава сума е нетипична за мен ама изкушението беше огромно а тъпана не искаше да ги раздели нито намали Закекерчи се и тва е Ни византийски ни селски тарикатлъци минаха Седна дума си намерих майстора Полетчето е стоманенко девствено
Изображение

Изображение ей тва като го видях включих от първа направо пета

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Ракетката е без секундарник- рядка и една 2209 пак ракета общо взето за размисъл и вариации
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Е браво!Отлични са Полета и Doxa .А другите също.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Аз на Ракетите се вгледах :oops: Аз съм го заплашил Шеретудито,че ще му ида на гости ... да си прави сметката :D пия бира и обичам дребна риба :D
Заключено

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”