Колекцията на the collector
- the collector
- Специалист
- Reactions:
Re: Колекцията на the collector
Последно промяна от the collector на 21 Юни 2015 12:09, променено общо 1 път.
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
- the collector
- Специалист
- Reactions:
В. В. Путин
В. В. Путин
- the collector
- Специалист
- Reactions:
Последно промяна от the collector на 21 Юни 2015 10:59, променено общо 1 път.
В. В. Путин
В. В. Путин
- the collector
- Специалист
- Reactions:
Последно промяна от the collector на 22 Юни 2015 10:12, променено общо 1 път.
В. В. Путин
В. В. Путин
Много готини попадения icon_clap
Ето този часовник ми е много интересен
Или си е Победа ,но с ......МИР.
Ето този часовник ми е много интересен
Каса,стрелки и дизайн на циферблата, като на Старт.Машина - Победа 2ЧЗ 15 камъка.И това МИР.Знае ли някой за какво става дума?Нещо правено по конкретен повод?

Кое точно те притеснява? Свързваш го с Восток ли?
Нищо не ме притеснява.Интересно ми е това ,дали 2МЧЗ е правил часовник под името МИР(то е ясно ,че е правил,след като го има този часовник като физическо доказателство) или е правен по някакъв повод - като "фестивалните" да речем.И защо са поомешани нещата ,въпреки,че всичко е от един завод.
Споко часовника си е съвсем редовен, просто тази тема е експлаотирана очевидно от поне 2-ва завода...rosen_er написа:Много готини попадения icon_clap
Ето този часовник ми е много интересенКаса,стрелки и дизайн на циферблата, като на Старт.Машина - Победа 2ЧЗ 15 камъка.И това МИР.Знае ли някой за какво става дума?Нещо правено по конкретен повод?

http://olx.bg/ad/slava-mir-ID3rJR7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Правил е:

Къде видяхте да съм "неспокоен" и да се съмнявам в автентичността на часовника?Виждал съм и още един на живо изглеждащ по същият начин.Тен ,я виж машината на този към който си дал линк различава ли се по нещо дребно от тази на Колектор?А има ли Победа в такава каса?И само един дизайн МИР да прави завода?Може.
П.П. Появило се ново мнение докато пиша .Да,будилниците ги знам
Шрифта на ръчният МИР е същият (или съвсем близо) до този който използва ЧЧЗ и съвсем се различава от този на будилника.Гълъбът е същия 
П.П. Появило се ново мнение докато пиша .Да,будилниците ги знам

http://postimg.org/image/w35ecbp3b/" onclick="window.open(this.href);return false; Тази снимка е от ОЛХ и я пуснах в тема Интересни часовници от аукциони а будилника си е мой.http://olx.bg/ad/slava-mir-ID3rJR7.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Бях го пуснал да го продавам по времето когато имах 2 касетки със такива будилници , но щерката си го хареса със това гълъбче и си играе с него и сега не се продава Очевидно м2з и ччз са правили тези часовници всеки със свой дизайн и лого...rosen_er написа:Къде видяхте да съм "неспокоен" и да се съмнявам в автентичността на часовника?Виждал съм и още един на живо изглеждащ по същият начин.Тен ,я виж машината на този към който си дал линк различава ли се по нещо дребно от тази на Колектор?А има ли Победа в такава каса?И само един дизайн МИР да прави завода?Може.
П.П. Появило се ново мнение докато пиша .Да,будилниците ги знамШрифта на ръчният МИР е същият (или съвсем близо) до този който използва ЧЧЗ и съвсем се различава от този на будилника.Гълъбът е същия
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
- the collector
- Специалист
- Reactions:
Аз също видях този Мир в олх и гледам, че оформлението е същото. Стрелки, циферблат и каса са като моите.
В. В. Путин
В. В. Путин
- the collector
- Специалист
- Reactions:
Сега се сетих, че през 1957-ма година, в СССР се провежда 6-ти младежки фестивал "За мир и дружба". Машината е от 1957-ма година и може това да е причината за производството на такова оформление от различни производители.
В. В. Путин
В. В. Путин
Колектор честито страхотни попадения много ме впечатли Луча кварц и хронографа,пак за Мира съм съгласен че е фестивален и рядко срещан.
- the collector
- Специалист
- Reactions:
Благодаря!bukoev написа:Колектор честито страхотни попадения много ме впечатли Луча кварц и хронографа,пак за Мира съм съгласен че е фестивален и рядко срещан.

Върбан с неговите теми е "виновен", че започнах да се оглеждам в кварцовите и чакам да пристигнат още интересни такива.

В. В. Путин
В. В. Путин