Молния

tolio_rs
Reactions:

Молния

Мнение от tolio_rs »

Здравейте!
Търся баланс за Молния.Модела е с 15камъка.
storyteller
Moderator
Reactions:

Re: Молния

Мнение от storyteller »

Вижте тук
http://olx.bg/prodavam-osi-za-molniya-m ... -i55214256" onclick="window.open(this.href);return false;
tolio_rs
Reactions:

Мнение от tolio_rs »

Да,да колега.Поръчха вече от там.Благодаря!Сега остава да видя колко ще ми издържат нервите да го направя с подръчни средства :lol: .Ама ако не се опитам и не счупя как ще се науча?!?.
"Знанията са право пропорционални на броя счупени неща.Разликата между различните хора е в наклона на правата": Анатоли Атанасов .
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

И аз погледнах линка и сигур и аз ще купя поне две да има в резерв,от 2г. търся за моята Молния от 55г. ,но ,ако не сте правили до сега колега такива операции,Ви препоръчвам да не рискувате ,ами да ви я свърши работата някой ,ако все пак се намери профи. Моята часовникарка категорично ми отказва,а доколкото разбрах и от нея,тези резервни части,почти в повечето случаи,се налагало дообработване на края на осите,едни били по-дълги,други пък по-дебели icon_crazy Въобще гледайте да си спестите ядове,ако не сте на "ти" с нещата.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

Потвърждавам - на мен двама часовникари също ми отказаха. Трети ми поиска 10 лв. само за смяната на оста, без да гарантира после, че ще тръгне точно по същата причина - нарече осите "заготовки" и каза, че трябвало да се шлифоват преди поставяне, съобразено с всеки часовник персонално.

Иначе ако някой се интересува - и аз имам оси, по десетина и за двата вида Мълнии, и ги продавам по 2 лв. бройката...

Поздрави, Миро.
Seikosha написа:И аз погледнах линка и сигур и аз ще купя поне две да има в резерв,от 2г. търся за моята Молния от 55г. ,но ,ако не сте правили до сега колега такива операции,Ви препоръчвам да не рискувате ,ами да ви я свърши работата някой ,ако все пак се намери профи. Моята часовникарка категорично ми отказва,а доколкото разбрах и от нея,тези резервни части,почти в повечето случаи,се налагало дообработване на края на осите,едни били по-дълги,други пък по-дебели icon_crazy Въобще гледайте да си спестите ядове,ако не сте на "ти" с нещата.
Изображение
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

И аз така мисля. За тази работа трябва инструмент. Професионален или любителски, ама трябва. Щото иначе нищо няма да се получи.
От цялата тази работа аз мога да сваля и сложа обратно само спирала. Не мога да подрежа счупената ос, не мога да занитя новата. С голи ръце и подръчен инструмент не става - могат да се правят само ремонти със смяна.
Аватар
beria
Специалист
Reactions:

Мнение от beria »

http://olx.bg/osi-za-balansi-balansovi-osi-i68482664" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
tolio_rs
Reactions:

Мнение от tolio_rs »

Както казах докато не опитам няма как да убедя себе си ,че не мога.Въпрос на лично отношение към повредите по принцип.Далеко съм от мисълта,че ще успея безупречно ,но трябва да пробвам.Въпроса е само в липсата на свободно време.Пусти кинти все не стигат и си доработвам след работа.Няма време за удоволствия(хобита).Но ще пиша какъв е резултата даже и като е отрицателен.
Публикувай отговор

Обратно към “Търся, Купувам ----- Wanted”