Японски

Заключено
sheretudis
Специалист
Reactions:

Re: Японски

Мнение от sheretudis »

на много топло Нищо и няма стомана е Ако ти летяха чаркалаците в тава с кюфтета а не в таратора можеше да се излъжа да ти дойда на гости и да я сложим тая пуста гривна ама освен тавата за мазно влизане да не строшим стъклото и бира си трябва Зер процедурата е отговорна и обезводнява организма :wink:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
азър съм почнал със синички
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Това Елпар,що е? Дай инфо за механиката на Омаксите,може и другата тема.Ако ви требват сейрджии да дойда на бирата,а?
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Японски Омакс а те са АС 2063--2064--2065 2066 и тн НЕДОЛЮБВАМ ГИ НЕ ЗАРАДИ МЕХАНИКАТА КОЯТО Е ШЕСт А заради онуй дето е под циферблата Много усложнен механизъм за превъртане Виж друга работа си е на Полжот 2614 с мотиката за придърпване :D а на 2414 е кеф направо Нищо няма да ти хвръкне в таратора :D
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

А за Елпара не каза,това го срещам за пръв път
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

за елпара ти казвам бе Ники То при Омакса всичко е ясно не виждаш ли че пише свис мовт на цифа наЕЛПАР-а Мовта е омаксов АС
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

питам,че един Виалукс ми попадна и машината е същата,всичко му е наред а не тръгва,а е хубавец вече(особено като следвах твойте методи ;) )
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

и що ни ибава да тръгне
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Опитва се,позавърти пък се откаже,мързел.Омаксова е касата ;)
Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

ПОДПЛАШИ ГО КАТО КОВЕШ НЯКОЕ КУКРИ има ефект :D мен като ме видят с теслата и секача няма не ща Филма гледа ли
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Гледах го,аз харесвам руското кино :thumbup:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ачо,що цапаш хубавата тема с швейцарски боклуци :D Омакса си е швейцарска марка асамблейски, дето са се сдушили овреме със самураите и бълват продукцията си подобно на 1/2 от часовниците на Ориент,за арабише регионен. Виалукса пък е абсолютна гнъс. Правили са през 60-те някви модели с еднолевови механизми и после и те се усещат и сега всичко се прави отдавна в Хохг Конг и Сингапур. Подобни,да не изброявам и швейцарски и немски,за английски да не говорим с тяхните Таймекси и Смитсовци,та да стигнат до там,че да правят и руската Секонда,а имат такива традиции в часовникарството,особено в джобните часовници,Всичко е мъни.Някои си мислят,че като си купят swiss made са хванали господ за оная работа,ама това ,че пише "movt" "parts" "asambled" и т.н. не пречьом за тях. Elpar е същата работа,като разни Нелсоновци и тем подобни,хиляди са.
Ето ви и малко снимки,в това число и на "Световно известаната швейцарска марка Люцерн" с еднокамъковите им механизми. 3 санта механика на 0.8мм.цифер :D
Тя тая тема,край няма,ама пак Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Ей ма ги наплю всичките,баси ха ха :lol: ми моя омакс се приближава към "asambled" оф Булгария
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

:D Ти остави,ама аз се чудя как да ги шитна такива,пък обяснявам тук и си правя харакири :shock: Таман актуално с една друга тема от вчера и днес.М/у другото Омакса,не са лоши часовници. И пак м/у другото: Някой да е виждал японски часовник с един камък? Е без разни будилници де.Щот имам и една джобна Омега,оригинална си е,ама рубини по нея- никс :D
Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Валукса е като стотиците други марки сглобявани на масичка на пасището докато кравичките кротко хрупат Нито по хубав нито по лош Имам такъв и аз Като почнеш с буквата А се сещам за Атлантик Атомик АХА Анкре и тн и стигнеш до часовници като ГЕНЬО И КАТЯ Аз Катя ти продадох ако искаш и един Геньо мога да ти карфична :)
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Катерина си е много добре,не я барай.Роди прекрасно медено-златисто бебче с 21 звезди на челото. Мама Катя е гьон сурат и за това на бебчето ще му намерим приемник,като извънземните във фантастичните филми,а ако имаш Геньо,Пеньо и так далей,бременни с таквизи бебета,наямам нищо против да се превърна в майчин дом. :mrgreen:
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Японски, китайски, немски, френски, английски и други”